- Yeni
NAR REÇELİ
Referans:
NAR REÇELİ 425 GR
ANTİ OKSİDAN VE KOLEJEN KAYNAGI ŞİFA DEPOSU NAR REÇELİ

NAR REÇELİ 425 GR
Aynı Kategorideki Ürünler
Yerli tohumlarımızı tarlalarımıza ekip onları hasat ettikten sonra kurutulan fasulyelerin taneleri ayıklanıp tamamen kuruduktan sonra serin ve gölge bir alanda sizler için hazır hale geliyor.
LİMON REÇELİ 370 GR
MAYHOŞ LEZZET LİMON REÇELİ DALINDAN KOPAN LİMONLAR KABUKLARI RENDELENIP ACISI CIKARILAN LİMONLAR PANCAR SEKERİ İLE BULUŞUP KAYNATILIYOR VE O ARAMOTIK TAT VE LEZZET ORTAYA CIKIYOR
Tarlalardan toplanan tatlı biberler saplarından iplere dizilip asılarak yarı gölge bir alanda kurutuluyor. Kkuruyan biberler tatlı kuru biber haline geliyor.
Toplanılan taze fasulyeler kılçıklarından temizlendikten sonra iplere dizilip yarı gölge bir alanda kurutulup sizler için hazır hale geliyor.
Tarlalardan toplanan dolmalık biberlerimiz baş kısmı ve içerisinde bulunan çekirdek kısmı ayıklandıktan sonra yarı gölge bir alanda iplere dizilerek kurutmaya bırakılıyor. Kuruyan dolmalık biberler nemsiz serin ve gölge bir alanda saklanarak sizler için hazır hale geliyor.
Bahçeden toplanan sarı ve çekirdeksiz üzümler toplandıktan sonra küllü suya bastırılır ve güneşe serilir. güneşte kuruyan üzümler serin ve nemsiz bir ortamda muhafaza edilir ve sizler için hazır hale gelir.
Dağ kekiği olarak geçer.Egemizin ulu dağlarından toplanan tamamen yabani kekiklerin kurutulması ile gerçekleşen kuruduktan sonra bağ bağ yapılarak sizlere yolladığımız şifa dolu bir üründür.
Tarladan toplanan ekşi narlar tek tek tanelenip ezilerek suyu çıkartılıyor. Nar suyu odun ateşinde kazanlarda yaklaşık 6 saat kadar kaynayarak kıvam aldırılıyor.kıvamı gelen nar ekşisi serin ve ışık almayan bir ortamda sizler için saklanıyor.